Uw senior adviseur Rendementsverbetering

Ondernemer

Van huis uit ben ik ondernemer. Ik ben 20 jaar ondernemer geweest in goede en slechte periodes. Sinds 6 jaar adviseer ik het MKB in diverse situaties. Als adviseur, sparringpartner of probleemoplosser. Mijn ervaring komt hier goed van pas voor de tientallen ondernemers en bedrijven.

Senior bedrijfsadviseur rendementsverbetering

Met mijn ervaring help ik ondernemers in moeilijke situaties. Bijvoorbeeld bij bedrijven die bij 'Bijzonder Beheer' van de bank zijn ondergebracht, bedrijven die met interne problemen te kampen hebben en ondernemers die voor grote uitdagingen staan. Mijn opdrachtgevers hebben behoefte aan een senior adviseur die volkomen onafhankelijk is.

Onafhankelijk

Banken, accountants, aandeelhouders en compagnons hebben zo elk hun eigen belangen. Vrienden en familie vinden het moeilijk om persoon en zaken van elkaar te scheiden. Ik adviseer persoonlijk en betrokken, maar onafhankelijk. Bij moeilijke situaties heeft u vooral behoefte aan iemand die boven de materie kan staan en richting geeft aan uw keuzes.

Ervaring telt

Ik gebruik mijn jarenlange ervaring, praktische kennis en enorme netwerk om mijn klanten te helpen. Het geeft mij buitengewoon veel voldoening als ik ondernemers weer op gang kan helpen en daar kan ondersteunen waar nodig is.

Peter_deBlank_155x161 example

Peter de Blank

Adviseur Rendementsverbetering

06 - 20 10 49 59

Westeinde 127

1601 BL Enkhuizen