Even voorstellen: Perry Smits, adviseur Sales per 01/01/2019

Perry Smits heeft zijn kennis opgedaan bij Reaal Verzekeringen en TMG Nederland van 1989 tot 2017. Deze werkzame periode heeft Perry zijn draai weten te vinden als Senior Sales Consultant/Sales Manager. Sinds begin 2017 is hij actief als zelfstandig ondernemer en staat vermeld op zijn visitekaartje Sales Consultant/Trainer en is hij dé sparringpartner voor MKB-ondernemers. De afgelopen twee jaar heeft hij als onafhankelijk adviseur ondernemers begeleid op het gebied van sales en salesondersteuning in de breedste zin des woords. Met al zijn ervaring zoeken naar innovatieve en creatieve oplossingen, samen met de ondernemer binnen zijn werkgebied, om zo te komen tot effectieve oplossingen binnen de salesorganisatie. Om verder te professionaliseren sluit Perry zich aan bij Prisma Advies Groep, want samen met het team van specialisten van Prisma kan hij zijn klanten nog beter van dienst zijn. Wij zijn blij dat Perry onze nieuwe collega is en wensen hem veel plezier en succes binnen ons team!

Perry: “De afgelopen 30 jaar heb ik mijn ervaring binnen twee grote salesorganisaties opgedaan en heb ik een prachtig mooi netwerk aan mijn mogen verbinden. Verbinden speelt bij mij een zekere hoofdrol bij het uitoefenen van mijn vak. Vanuit de verbinding ontstaan langdurige en duurzame relaties. Zeker niet het stukje voorvoet tussen de deur! Neen! Het gaat om klantrelaties opbouwen voor de langere termijn. Iets wat ik vooral in de financiële wereld (hypotheken) heb geleerd.

Passie, energie en plezier is datgene waar ik voor sta. Ik ben een initiatiefrijke en dienstverlenende sales professional met een hands on mentaliteit. Resultaatgericht, sterk in het aangaan en onderhouden van relaties. Sales zit in mijn DNA! Ik haal veel energie en voldoening uit het samenwerken met ondernemers die hun droom aan het vervullen zijn. Soms zijn dromen bedrog, of komen deze dromen maar half uit. Juist dan is het belangrijk het juiste spoor weer weten terug te vinden. Samen met de ondernemer neem ik zowel de voor- als achterkant van  het salesproces onder de loep. Soms gaat het om details. Soms ook over het hele proces. Business as usual is niet altijd vanzelfsprekend. De ondernemer nog beter maken door middel van trainingen (waaronder LinkedIn en overige sociale media) maar ook het mentale vlak wordt niet vergeten.

Met mijn flexibele instelling, mijn sociale en creatieve vaardigheden, maar vooral mijn passie voor het verkoopvak, ben ik in staat samen met de ondernemer, uitstekende resultaten te boeken voor zowel de korte als lange termijn. In dit samenspel draait het om de passie, energie en plezier van het ondernemen! Mét passie meer beweging.”

Perry Smits

Adviseur Sales