Bert Feenstra, Bedrijfskundig ICT Adviseur, per 01/04/2019

Na de verkoop van hun onderneming hebben Bert Feenstra en zijn vrouw een sabbatical gehouden om na te denken over de toekomst. Immers, op je 55ste met pensioen is wat vroeg en het is ook zonde om de opgebouwde kennis verloren te laten gaan. Na een uitgebreide oriëntatie heeft hij zich bij Prisma Advies Groep aangesloten met als expertise Bedrijfskundig ICT Advies. Het grote relatienetwerk van Prisma en de mogelijkheid om binnen de regio ondernemers te kunnen helpen, waren daarbij de belangrijkste overwegingen.

Bert: “In de afgelopen 15 jaar heb ik mij als ondernemer met alle aspecten van het ondernemerschap beziggehouden. Daardoor had ik de kans om de bedrijfskundige kennis vanuit mijn opleiding volop in de praktijk te brengen. Tegelijkertijd kon ik mijn ‘oude vak’ blijven beoefenen, door het introduceren van een ERP + CRM systeem en het (laten) bouwen van websites en -shops in deze onderneming. Vanuit vakmatige interesse heb ik contacten met mijn vorige werkkringen onderhouden, waardoor ik toegang heb behouden tot nieuwe ICT-ontwikkelingen.

In de jaren daarvoor ben ik actief geweest in verschillende rollen bij een veelheid aan organisaties. Na mijn opleiding als technisch bedrijfskundige ben ik begonnen in de bankwereld als trainee informatieanalist/projectleider. Vervolgens ben ik verder gegaan als ICT-manager bij een industrie en handelsonderneming en weer later als consultant/afdelingsmanager bij een groot ICT-adviesbureau. Door deze zowel brede als diepe kennis en ervaring kan ik mij snel inleven in nieuwe situaties. Graag ga ik naast ondernemers staan die zich voor vraagstukken op het raakvlak van ICT en bedrijfsvoering geplaatst zien en begeleidt deze naar de juiste oplossing.”

Bert Feenstra

Bedrijfskundig ICT Adviseur