Een overname heeft altijd impact

Het bij elkaar brengen van partijen is mijn passie

Binnen de Prisma Advies Groep houd ik mij als overnameadviseur bezig met het begeleiden van bedrijfsoverdrachten en -overnames.

Een overnameadviseur schakelt u in als u de aankoop van een bedrijf of de verkoop van uw bedrijf goed wilt laten verlopen. Het aan- en verkoopproces zijn trajecten waarbij vele partijen, belangen en factoren een rol spelen. Gedurende deze processen moet de onderneming in kwestie gewoon door kunnen gaan, terwijl op de achtergrond van alles moet gebeuren. Goede en deskundige begeleiding is dan vaak meer dan welkom!

Als overnameadviseur binnen het MKB weet ik als geen ander welke zaken in het traject van belang zijn. Sinds ca. 2003 ben ik actief op het gebied van diverse soorten overnametrajecten. Van Management-Buy-In tot strategische overnames, privatiseringsprocessen, uittredingen en familieopvolging. In alle gevallen heeft mijn werk als doel: 'het bij elkaar brengen van partijen'.

Meer informatie vindt u via het menu aan de linkerkant van de website. Hier treft u tevens informatie over de actuele trajecten als een overzicht van succesvol afgeronde overnameprocessen.

Mocht u meer over mij als persoon of adviseur willen weten, klikt u dan op mijn foto hiernaast voor achtergrondinformatie, of op het icoon van LinkedIn om mijn profiel te raadplegen of op het icoon van Twitter om mijn 'tweets' te volgen.

 

Joost_Baltus_155x161 example

Joost Baltus

Adviseur Bedrijfsovernames

06 - 23 04 71 41

Johan Huizingastraat 21
1827 ND Alkmaar