Interieurmaker Joep Schut begeleid bij aankoop nieuw bedrijfspand

Logo Joep SchutJoep Schut Interieurmaker uit Heiloo is een echte vakman met ruim 25 jaar ervaring. Hij maakt de mooiste interieurs, alles op maat. Keukens, kasten, badkamermeubels, het geheel naar de wens en het idee van de klant. Elk object is uniek en van hoogwaardige kwaliteit, uitgevoerd in de mooiste materialen.

In 2010 is Joep Schut gestart als zelfstandig ondernemer en sinds 2014 gevestigd in een huurpand aan de Droogmakerij in Heiloo. Zijn vrouw Els werkt ook in het bedrijf, zij is verantwoordelijk voor de administratie, fotografie en styling.

Door de groei van het aantal klanten en opdrachten bleek deze zomer dat het huidige huurpand alweer te klein is geworden. Aangezien Joep en Els de wens hadden om een eigen pand te bezitten, keken zij naar een nieuw bedrijfspand om te kopen. De projectontwikkelaar die ook het huidige pand heeft ontwikkeld, was bezig met de ontwikkeling van mooie nieuwe bedrijfsunits op hetzelfde bedrijventerrein en dat was voor Joep Schut een prachtige kans om het bedrijf qua ruimte verder uit te breiden.

Joep Schut en Bas Bourgonje.JPGVoor de financiering nam hij contact op met Bas Bourgonje, adviseur bedrijfsfinancieringen. Joep: "We hebben een afspraak gemaakt met Bas en onze wensen uitgesproken. Aan de hand daarvan heeft Bas ons niet alleen begeleid bij de financiering en de contacten en onderhandelingen met de verschillende banken, maar ook bij de aankoop van het pand. Hij was ook bij de gesprekken met de projectontwikkelaar en dat was erg plezierig. Een nieuw pand koop je tenslotte niet elk jaar en dan is het prettig als je een deskundig adviseur naast je hebt staan die alles voor je regelt en in goede banen leidt.

Voor ons was snelheid erg belangrijk, want de projectontwikkelaar had meerdere gegadigden en daarom moesten we snel duidelijkheid hebben over de financiering. Binnen een week had Bas offertes van twee banken waaruit we een keuze konden maken. Bas heeft ons de voorwaarden en de voor- en nadelen van beide offertes uitgelegd, waarna wij de keuze konden maken.

Het contact met Bas was erg prettig, wij houden van snel en duidelijk en daarvoor waren we bij Bas aan het juiste adres. Hij is altijd goed bereikbaar, ook na 17.00 uur, en reageerde snel als er vragen waren of als er actie nodig was. Bas heeft ons veel zorgen uit handen genomen en voor ons de meest optimale financiering gerealiseerd.

Als je als ondernemer een nieuw bedrijfspand wilt kopen, raden wij Bas Bourgonje van Prisma absoluut aan!”