Bedrijfsfinancieringen

Of we vinden een weg, of we maken er één

Het aantrekken van een financiering voor je onderneming is tegenwoordig ingewikkelder dan enkele jaren geleden. Banken zijn door de verscherpte wet- en regelgeving kritischer en behoudender geworden en er zijn veel nieuwe aanbieders van alternatieve financieringen bijgekomen, zoals bijvoorbeeld crowdfunding.

Steeds vaker zien we dat het noodzakelijk is om naast bancair krediet ook alternatief vreemd vermogen en risicokapitaal in te brengen in het MKB.

Bij Prisma-Bedrijfsfinancieringen weten wij hoe een financier kijkt naar de cijfers van uw onderneming en naar u als ondernemer. En welke informatie belangrijk is om een financieringsaanvraag succesvol aan te vragen. Een professioneel opgesteld financieringsmemorandum is daarbij essentieel; u krijgt immers maar 1 x de kans om uzelf en uw bedrijf goed te presenteren aan een financier.

Door ons grote netwerk van financiers hebben wij toegang tot vele alternatieve financieringsbronnen en kunnen we de aanvraag indienen bij de financier waar u de beste voorwaarden kunt krijgen.

Of het nu gaat om het financieren van een bedrijfsovername, onroerend goed, voorraden, debiteuren, machines of wagenpark, Prisma-Bedrijfsfinancieringen neemt u veel werk uit handen en zorgt voor de meest optimale financiering voor jouw bedrijf. Wij kijken daarbij niet alleen naar tarieven, condities en zekerheden, maar beoordelen ook of de financiering op langere termijn voordelig is. En uiteraard of deze past bij uw wensen en ambities en die van uw onderneming.

Als ondernemer kunt u profiteren van onze kennis en ervaring op financieringsgebied en zelf vooral blijven doen waar u goed in bent! 

Dus als u een nieuwe financiering nodig heeft voor uw onderneming of uw bestaande financiering wilt optimaliseren zijn wij u graag van dienst. Ons uitgangspunt is altijd zorgen voor een win-win situatie.

Bas Bourgonje 155 x 161 example

Bas Bourgonje

Adviseur Bedrijfsfinancieringen

06 - 22 492 992

Wendelaarhof 52
1814 GR  Alkmaar