Bedrijf in Beeld

Kansen voor ondernemers in Noord-Holland

Logo Bedrijf in Beeld
Wanneer

Maandag 25 september aanvang 18.45 uur

Waar

Rabobank Kop van Noord-Holland
Verkeerstorenweg 3 
1786 PN Den Helder

Kosten

Het event is volledig GRATIS, inclusief hapjes en drankjes.

Afkomstig van Texel?

Wij regelen vervoer heen en terug. 

Logo Rabobank  Foto Nicole groot formaat Bedrijf in Beeld
Foto Rene de Visser Bedrijf in Beeld


Foto Erik Snellaars Bedrijf in BeeldFoto Benno Bakker Bedrijf in Beeld

Foto Jelle Beemsterboer

Lees hier het verslag

Wil je nog meer uit jouw bedrijf halen? Kom dan naar Bedrijf in Beeld dat wij in samenwerking met de Rabobank organiseren.

Ook dit jaar hebben we een aantal inspirerende sprekers en interactieve workshops met thema’s als: e-marketing/social media, slimmer online samenwerken, je bedrijf laten groeien op een gestructureerde manier tot het werven van gekwalificeerd personeel. 

Het event start om 18.45 uur en is volledig gratis. Wij zorgen voor een hapje en een drankje.  


Netwerken
Bedrijf in Beeld biedt jou voldoende mogelijkheden om zelf te netwerken. Neem dus vooral je visitekaartjes mee!


Kortom
: wacht niet langer en meld je vandaag nog aan voor twee workshops tijdens Bedrijf in Beeld op 25 september. Neem gerust een collega ondernemer mee! (Let op: iedereen moet zich wel apart inschrijven). Ken je iemand die dit event niet mag missen? Geef de informatie dan vooral door.

 

 


 

MEER INFORMATIE OVER DE WORKSHOPS:


Tekort aan gekwalificeerd personeel?!
Door Nicole de Lange

Personeel. Het is de ruggengraat van je bedrijf, de kurk waarop jouw onderneming drijft. Als jouw mensen goede prestaties leveren, dan ben je verzekerd van enthousiaste klanten.
Lees meer >


De impact van E-marketing door René de Visser

Waarom is E-marketing zo belangrijk? Tijdens de workshop neemt René je mee in de wereld van E-marketing versus internet in een steeds meer veranderende omgeving en klantgedrag.
Lees meer >


Groeien met je bedrijf! Hoe doe je dat op een gestructureerde manier? Door Erik Snellaars

Veel ondernemers worstelen met het vraagstuk waar zij precies met hun bedrijf naartoe willen groeien. Met name de manier waarop zij dit willen doen, is vaak lastig concreet te maken. Tijdens deze workshop word je meegenomen om op een gestructureerde manier antwoord te krijgen op deze vraagstukken.
Lees meer >


Administratie op orde met Snelstart door Benno Bakker
SnelStart maakt boekhouden makkelijk

Vanaf Texel maakt Softwareleverancier SnelStart sinds de jaren ‘80 boekhoud- en facturatiesoftware. Makkelijk online samenwerken met cliënten. De software van SnelStart maakt dat mogelijk: cliënten kunnen facturen en bonnetjes digitaal aanleveren via smartphone of tablet. 
Lees meer >


Toerisme/ondernemersschap kansen in NH
door Jelle Beemsterboer

De regio heeft nog veel meer potentie voor toerisme. Zo begint de samenwerking binnen Holland Boven Amsterdam vorm te krijgen. Daarmee werken gemeenten en het bedrijfsleven samen aan het promoten van ons unieke gebied voor toeristen. De regio heeft veel te bieden.
Lees meer >

Verslag:

De afgelopen jaren organiseerden de Rabobank Kop van Noord-Holland en ondernemersclub Jong MKB afdeling Noord-Holland steeds gezamenlijk bijeenkomsten voor ondernemers onder de naam ‘Bedrijf in Beeld’.  Toen echter Jong MKB begin dit jaar ophield te bestaan, besloten diezelfde Rabobank en de Prisma Advies Groep deze succesvolle bijeenkomsten samen voort te zetten. Zo ontstond het initiatief voor de editie 2017 op maandagavond 25 september op het hoofdkantoor van de Rabobank in Den Helder. 

Tijdens een periode van voorbereiding werd het bestaande concept van ‘Bedrijf in Beeld’ (diverse workshops naar keuze) ingevuld met onderwerpen en bijbehorende sprekers. Uiteindelijk was er sprake van een divers en boeiend programma (klik hier) dat op de avond zelf door meer dan 100 ondernemers uit de regio werd gevolgd. De bijeenkomst werd om ca. 19:00h geopend door Arno Mulder, directeur Bedrijven van de Rabobank, waarna twee workshoprondes van ieder ca. een uur (gescheiden door een pauze) volgden. Na de tweede terugkeer van de deelnemers werd het formele deel van het programma om ca. 21:45h door Joost Baltus van de Prisma Advies Groep (o.a. onder dankzegging) afgesloten. De aansluitende borrel kende een gezellig en levendig karakter en om 23:00h eindigde deze geslaagde bijeenkomst.

Binnenkort zullen we deze editie van ‘Bedrijf in Beeld’ aan de hand van de uitgestuurde enquête gaan evalueren. Wat Prisma betreft, krijgt dit initiatief in 2018 weer een vervolg. Indien dit het geval zal zijn, zullen wij u hiervan op de hoogte brengen!