Prisma zoekt adviseurs

Sinds de Prisma Advies Groep op 1 januari 2010 in de markt werd geïntroduceerd, heeft de organisatie zich steeds verder ontwikkeld, zowel intern als extern.

Intern op het gebied van automatisering, backoffice en spelregels. Extern vanwege voortdurende zichtbaarheid in diverse online en offline publicaties. Steeds profileert Prisma zich als adviesorganisatie waarvan de zelfstandige adviseurs hun kennis en ervaring inzetten ten behoeve van MKB-ondernemers in Noord-Holland.

Nu zowel de ‘binnenkant als de buitenkant’ van Prisma goed geregeld zijn, wordt het tijd om de organisatie de volgende fase in te laten gaan. We streven naar verdere groei van onze groep adviseurs; enerzijds om onze doelgroep breder te kunnen bedienen, anderzijds om de positie van Prisma in de Noord-Hollandse markt verder te versterken.

De mogelijkheden voor aansluiting bij de Prisma Advies Groep worden hieronder benoemd en toegelicht:


Wij verwachten hiermee (alvast) enig inzicht te hebben gegeven in de (verdere) groeiambities van de Prisma Advies Groep. Aangezien wij ons realiseren dat aansluiting bij Prisma vooral op basis van vertrouwen plaatsvindt en er wellicht nog een aantal vragen zullen zijn, zijn we graag bereid om in een persoonlijk gesprek ons aanbod en de mogelijkheden binnen Prisma nader toe te lichten. Neem hiervoor contact op met één van onze adviseurs.