Toetreding Bas Bourgonje

Nadat Bas Bourgonje van 1999 tot 2014 bij Van Lanschot Bankiers werkte als senior business banker is hij inmiddels alweer 3 jaar actief als ondernemer: financieringsspecialist en sparringpartner voor MKB-ondernemers. In de afgelopen jaren heeft hij als onafhankelijk adviseur veel ondernemers begeleid bij de financiering van hun onderneming en bouwde hij aan een positie in de markt. Niettemin stond hij open voor aansluiting bij Prisma, want samen met het team van specialisten van de Prisma Groep kan hij zijn klanten nog beter van dienst zijn. Wij zijn blij met onze nieuwe collega Bas en wensen hem veel plezier en succes binnen ons team! 

Bas: "Ik heb inmiddels 18 jaar ervaring in het financieren van het MKB en heb de financieringsmarkt van dichtbij zien veranderen. Door verscherpte wet- en regelgeving zijn banken kritischer en behoudender geworden. Er zijn ook veel alternatieve financieringsvormen bijgekomen waardoor de mogelijkheden voor het MKB flink zijn toegenomen.

Deze verbreding van het financieringslandschap zorgt wel voor een toegenomen complexiteit en daarom kloppen steeds meer ondernemers aan bij een onafhankelijk financieringsspecialist. Financieren is een vak geworden, dat doe je er niet even bij.

Het geeft mij elke keer weer veel energie als ik de financiering voor een onderneming kan realiseren, zodat de ondernemer zijn ambities kan verwezenlijken. Een goede samenwerking met de accountant en de bank zijn daarbij essentieel. Als regisseur neem ik de ondernemer veel werk uit handen en ontzorg ik hem in het hele proces. Daardoor kan hij zijn focus houden op zijn business en erop vertrouwen dat we samen de meest optimale financiering voor zijn bedrijf realiseren. Dat betekent niet alleen kijken naar tarieven, condities en zekerheden, maar ook beoordelen of de financiering op langere termijn voordelig is en uiteraard past bij de wensen en ambities van de onderneming en ondernemer."

bron: Prisma Advies Groep en Bas Bourgonje

nieuwsoverzicht
Bas Bourgonje 155 x 161
Bas Bourgonje 155 x 161 example

Bas Bourgonje

Adviseur Bedrijfsfinancieringen

06 - 22 492 992

Wendelaarhof 52
1814 GR  Alkmaar