Peter Schouten

Mijn inbreng voor meer resultaat

Nuchter, oprecht, recht door zee en een familieman dat is in het kort wie ik ben. Vanuit de Prisma Advies Groep houd ik mij bezig met managementrapportages. Ik help u om uw bedrijfsresultaten goed in kaart te brengen en hierdoor het rendement van uw bedrijf te verbeteren. Als adviseur en als uitvoerder.

Door mijn jarenlange ervaring in het MKB, als mededirecteur van een metaalbedrijf, weet ik maar al te goed wat er allemaal bij het runnen van een bedrijf komt kijken en dat uw tijd vaak te schaars is om dit allemaal zelf goed in kaart te kunnen brengen en te houden. Hierin kan ik een actieve rol vervullen zodat u er zelf nauwelijks omkijken naar heeft.

Jarenlange ervaring

Zes jaar geleden heb ik weloverwogen de switch gemaakt van de metaalbranche naar managementrapportages. Dat betekende een blikveldverbreding, want nu verleen ik mijn diensten in allerlei sectoren; van detailhandel, projectontwikkeling tot aan installatietechniek. Die diversiteit is inspirerend en ook een voordeel voor mijn opdrachtgevers. Bedrijven in verschillende branches hebben namelijk raakvlakken op diverse fronten. Daardoor hoeft niet iedere keer opnieuw het wiel uitgevonden te worden, u kunt via mijn dienstverlening spelenderwijs profiteren van bepaalde inzichten en bevindingen uit een andere sector. Die kruisbestuiving zorgt vaak voor een frisse blik.

Betrouwbaar

Mijn studieachtergrond van financial controller, integrale kwaliteitszorg en verandermanagement biedt een uitstekende basis voor mijn managementrapportage adviezen en uitvoering. Door mijn eerdere ervaringen en achtergrond ben ik in staat mij goed in te leven in uw wereld als ondernemer wat absoluut meerwaarde biedt aan mijn werk. Het uitvoeren van een managementrapportage is een vertrouwenszaak; als adviseur neem je een ‘kijkje in de keuken’ van een bedrijf. Het is dan prettig als het goed klikt tussen opdrachtgever en dienstverlener. Gelukkig is dat vrijwel zonder uitzondering het geval.

Andere kant

Ik vertel met veel plezier wat meer over de invulling van mijn vrije tijd. Vooral omdat ik ervan overtuigd ben dat werk en privé nooit helemaal los te koppelen zijn. In beide situaties neem je tenslotte ook de ‘andere kant’ van jezelf mee. Naast het werk ben ik graag bezig met karate, het bouwen van een Burton auto en het monteren van foto’s en films. Verder investeer ik flink wat tijd in vrijwillige bestuursfuncties, zo ben ik voorzitter van de Samenwerkende Sportverenigingen Wervershoof en penningmeester van Cultureel Centrum de Schoof.

Ik ben getrouwd met Carolien Berkhout en woon in Wervershoof. Ik heb 4 kinderen Maartje (1992), Thijs (1994), Amber (1997) en Timo (2000).

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Heb ik u nieuwsgierig gemaakt en wilt u weten welk effect managementrapportages kunnen hebben op het bedrijfsresultaat van uw organisatie? Bel of mail mij dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Peter_Schouten_155x161 example

Peter Schouten

Adviseur Managementrapportages

06 - 28 90 54 64

Van Maaselandstraat 31
1693 KL Wervershoof