Nicole de Lange

Je bent je eigen regisseur

Geboren
24-07-1971 te Amsterdam

Functie
Adviseur Loopbaan & Mobiliteit

Burgerlijke staat
Getrouwd met Frank en woonachtig in Alkmaar

Kinderen

Sem (2001) en Jarne (2004).

En verder...
Na mijn opleiding aan de HES Amsterdam, Commerciële Economie, heb ik eerst 3 jaar als Medewerker Commerciële Binnendienst gewerkt bij Honig Merkartikelen in Koog aan de Zaan. Toen heb ik de stap gezet richting de uitzendbranche. Eerst als intercedente, vervolgens als vestigingmanager Alkmaar en later als vestigingmanager Hoorn. De laatste 5 jaar ben ik werkzaam geweest als manager voor de account Tata Steel.

In 2009 heb ik de post HBO opleiding Personeelsmanagement afgerond en na 11 jaar loondienst besloot ik in 2010 als zelfstandig ondernemer verder te gaan.

Als zelfstandige heb ik in eerste instantie nog meer richting gegeven aan mijn specialismen te weten Werving & Selectie, Recruitment en Loopbaancoaching. Vanwege mijn jarenlange ervaring in de uitzendbranche en in de werving en selectie ben ik zowel voor de werkgever als voor de werknemer een goede gesprekspartner.

Ik ben ervan overtuigd dat duurzame inzetbaarheid van personeel een substantiële bijdrage biedt aan de groei en stabiliteit (gezondheid) van iedere onderneming. Het moge duidelijk zijn dat het succes van elke onderneming staat of valt bij de bekwaamheid en talenten van haar medewerkers, hun inzet en hun vermogen tot samenwerking. De kern van een gedegen loopbaanadvies c.q. mobiliteitsadvies is gebaseerd op de eigen verantwoordelijkheid en het zelfsturend vermogen van iedere medewerker.

Klik hier voor meer informatie over mijn dienstverlening.

Nicole_deLange_155 x 161

Nicole de Lange

Adviseur Loopbaan & Mobiliteit

06 - 83 24 22 79

G.H. Hoijtinkstraat 105
1827 PN Alkmaar