Lex de Kruif

Mijn streven is om bedrijven de kansen van MVO te laten benutten

Geboren
15-01-1961 te ALKMAAR

Functie
Adviseur Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Burgerlijke staat
Gehuwd met Jeanette de Kruif –van Noord. Jeanette heeft een eigen bedrijf 'Mondzorg Jeanette de Kruif' met specialisatie in bijzondere tandheelkunde en voorlichting. We wonen in Alkmaar

Kinderen
Joost (1988), Inge (1990) en Stijn (1993)

Mijn visie:
Ik ben van mening dat we als mensheid er goed aan doen, om de aarde niet onnodig te belasten. Om manieren te vinden om de consumptiemaatschappij te veranderen naar een circulaire maatschappij. In een circulaire maatschappij wordt alles hergebruikt en putten we de aarde en haar grondstoffen niet uit. Zo kunnen we blijvend ondernemen en volgende generaties een leefbare aarde doorgeven. Daar wil ik met mijn passie voor MVO samen met u aan werken. Daarbij geldt dat élk stapje in de goede richting (hoe klein die misschien ook lijkt), wel degelijk een stapje in de goede richting is. MVO kansen zijn er voor elk bedrijf (groot én klein).

Mijn passie:
Mijn passie is de MKB-ondernemer te helpen de kansen die er liggen met MVO te benutten. Mijn MBA opleiding heb ik afgerond (2010) met onderzoek op gebied van MVO. Dit onderzoek heeft mij ervan overtuigd dat er enorm veel MVO kansen liggen om benut te worden bij het bedrijfsleven. Het zien van die kansen en het bijdragen aan het benutten van die kansen geeft mij een enorme drive. Ik krijg er elke keer weer een kick van, als ik mijn opdrachtgever inzicht heb kunnen geven om zijn/haar plannen en dromen te realiseren.
En verder... Ik ben er trots op, dat ik door de samenwerking met mijn Prisma-collega's onder de naam "Prisma Advies Groep", mijn opdrachtgevers nog meer kan bieden dan voorheen.

Mijn motto:
Mijn motto is 'Benut de kansen van MVO'. Ik garandeer u, u heeft er veel plezier van, om met mij samen te werken.

Lex_deKruif_155x161 example

Lex de Kruif

Adviseur MVO

06 - 469 67 469

Fritz Conijnlaan 26
1815 DT Alkmaar