Erik Snellaars

Mijn doel is een zichtbaar resultaat

Geboren
16-04-1972 te Alkmaar

Functie
Adviseur Organisatieontwikkeling

Burgerlijke staat
Getrouwd met Esther en woonachtig in Alkmaar; vader van Bink (2014) en Boet (2017).

En verder...
Na mijn studie aan de Haarlem Business School heb ik mij ontwikkeld tot een generalist die in staat is om mensen door enthousiasme en gedrevenheid aan zich te binden. Ik heb een zeer brede interesse in mensen en organisaties. Van daaruit heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in het actief begeleiden van ondernemers en managementteams bij de ontwikkeling van hun organisatie. Samen met mijn opdrachtgever maak ik de vertaalslag van bedrijfsdoelstellingen naar concrete acties op het gebied van organisatieontwikkeling. Executiekracht is mijn drijfveer. De focus ligt daarbij altijd op de mens. Dit vanuit de sterke overtuiging dat duurzame resultaten zichtbaar worden wanneer je mensen laat participeren in veranderingen.

Ik houd mij bezig met het initiëren en doorvoeren van kleine tot zeer grote organisatorische veranderingen bij bedrijven en organisaties. Dat doe ik vanuit diverse rollen, zowel in het MKB als in het (inter)nationale Corporate segment. Ik probeer mensen, ideeën en kennis bij elkaar te brengen. Mijn persoonlijke ambitie is mensen en organisaties te verbinden en deze te laten groeien.

Reizen is mijn grootste passie. De afgelopen jaren ben ik in de gelukkige omstandigheid geweest om zowel zakelijk als met mijn vrouw Esther veel van de wereld te zien. Het is fascinerend om te ervaren hoe mensen uit verschillende culturen en uit diverse windstreken in de basis toch eigenlijk erg op elkaar lijken. Deze waardevolle beleving koester ik en neem ik mee in alle facetten van mijn dagelijks leven.

Erik_Snellaars_155x161 example

Erik Snellaars

Adviseur Organisatieontwikkeling

06 - 22 41 85 74

Gerard Doustraat 9
1816 CP Alkmaar