Bas Bourgonje

Of we vinden een weg, of we maken er één

Functie

Adviseur Bedrijfsfinancieringen

Wie ben ik

Ik ben geboren op 21 mei 1972, opgegroeid in Heiloo en woon ruim 20 jaar in Alkmaar. Na mijn studie commerciële economie aan de HES in Amsterdam heb ik enkele jaren gewerkt bij een internationale productie- en handelsonderneming waarna ik de overstap maakte naar het bankwezen. Eerst 2 jaar als adviseur particulieren op het gebied van verzekeren, beleggen en hypotheken en daarna 14 jaar als accountmanager zakelijk. Naast de rol van sparringpartner en trusted advisor voor ondernemers hield ik mij vooral bezig met kredietverlening aan middelgrote en grotere MKB-bedrijven; financieringen ten behoeve van bedrijfsovernames, werkkapitaal, onroerend goed, machines, wagenpark etcetera. 

Sinds 2014 ben ik ook zelf ondernemer en adviseer en begeleid ik ondernemers bij de financiering van hun onderneming. Als onafhankelijk adviseur kan ik voor een ondernemer het verschil maken en ook écht in het belang van mijn klant adviseren.

Een ondernemer wil weten wat de mogelijkheden zijn en niet eerst allerlei dikke adviesrapporten. Door mijn kennis, ervaring en netwerk weet ik goed de weg in het financieringslandschap. Dat landschap is de afgelopen jaren flink uitgebreid met veel nieuwe toetreders en daarnaast is het proces van kredietverlening aanzienlijk complexer geworden dan enkele jaren geleden. En er is vaak veel meer mogelijk dan men denkt!

Ik denk positief kritisch en creatief mee met een ondernemer; waar sta je, waar wil je naar toe, hoe ga je dat doen en wat is daar voor nodig? Ondernemers die vooruit willen, zitten niet te wachten op JA-knikkers, zij willen weten wat wel en niet mogelijk is. Als onafhankelijk adviseur kan ik eerlijk mijn mening geven.

Zorgen voor de meest optimale financieringsstructuur voor mijn klanten tegen de beste voorwaarden, zodat zij hun ambities kunnen waarmaken, daar krijg ik energie van.

Bas Bourgonje 155 x 161 example

Bas Bourgonje

Adviseur Bedrijfsfinancieringen

06 - 22 492 992

Wendelaarhof 52
1814 GR  Alkmaar